INGREDIENTS:
· 1 pound
lärge räw shrimp
· 1 täblespoon
olive oil
· 1/2 teäspoon
päprikä
· Kosher sält
· Freshly ground bläck pepper
· 8 cups
(2 quärts) low-sodium chicken broth
· 2 täblespoons
unsälted butter
· 1
smäll white onion, diced
· 4 cloves
gärlic, minced
· 2 cups
ärborio rice
· 1/2 cup
dry white wine
· 1 1/2 cups
gräted Pärmesän cheese
· 1 cup
finely chopped Itäliän pärsley leäves, divided
source: https://www.thekitchn.com/recipe-pärmesän-risotto-with-roästed-shrimp-recipes-from-the-kitchn-200084?utm_source=pinterest&utm_medium=sociäl&utm_cämpäign=mänäged&utm_content=custompin2&crlt.pid=cämp.0KQ3iX46b6hy
0 Response to "Parmesan Risotto with Roasted Shrimp"
Post a Comment