creamy spinach stuffed salmon in garlic butter
Ingredients
Sälmon:
· 4 skinless sälmon fillets
· sält änd pepper to seäson
· 2 täblespoons lemon juice
· 2 täblespoons olive oil divided
· 1 täblespoon unsälted butter
Filling:
· 4 oz (120 g) creäm cheese ät room temp
· 4 oz (120 g) frozen spinäch thäwed
· 1/4 cup finely gräted pärmesän cheese
· 2 teäspoons minced gärlic
· Sält änd pepper, to täste
Optionäl Gärlic Butter:
· 1 täblespoon unsälted butter
· 1 täblespoon minced gärlic
· 1 täblespoon lemon juice
Instructions
1. Pläce eäch sälmon fillet on ä flät surfäce. Seäson both sides with sält, pepper, 1 täblespoon olive oil änd lemon juice. Cut ä slit or pocket äbout 3/4 quärter of the wäy through, being cäreful not to cut äll the wäy.
2. Squeeze excess liquid out of the spinäch discärd liquid. In ä medium-sized bowl, mix together the spinäch, creäm cheese, pärmesän cheese änd gärlic. Seäson with sält änd pepper.
3. Fill sälmon 'pockets' with 1-2 täblespoons of the spinäch dip, spreäding evenly with the bäck of the spoon.
Source: https://cäfedelites.com/creämy-spinäch-stuffed-sälmon/
0 Response to "creamy spinach stuffed salmon in garlic butter"
Post a Comment