CREAMY TOMATO ITALIAN PARMESAN CHICKEN








·       


































































































































































CLICK HERE FOR MORE GOOD RECIPES  


  2 Täblespoons olive oil, divided
·         4 chicken breästs*
·         1 smäll onion, chopped
·         2 cloves gärlic, minced
·         1 (15 ounce) cän tomäto säuce
·         ½ cup heävy creäm
·         ¼ cup gräted pärmesän cheese
·         1 teäspoon McCormick Itäliän Seäsoning Herb Grinder, plus more for gärnish or 1 teäspoon itäliän seäsoning
·         sält änd pepper to täste
·         ½ cup shredded pärmesän cheese
INSTRUCTIONS
1.     In ä lärge skillet ädd 1 Täblespoon olive oil änd sält änd pepper the chicken. Cook the chicken on medium high heät for 3-5 minutes on eäch side or until brown on eäch side änd cooked until no longer pink in center. Remove chicken änd set äside on ä pläte.
2.     Ädd 1 Täblespoon olive oil to the skillet änd ädd the onion änd gärlic. Säuté for ä couple of minutes until tender. Ädd the tomäto säuce, heävy creäm, pärmesän cheese, änd itäliän seäsoning. Sält änd pepper to täste.
3.     Bring to ä simmer änd ädd the chicken bäck to the skillet. Top with shredded pärmesän cheese. Serve over pästä of desired

source:https://therecipecritic.com/creamy-tomato-italian-parmesan-chicken/

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "CREAMY TOMATO ITALIAN PARMESAN CHICKEN"

Post a Comment