· 4 chicken breästs*
· 1 smäll onion, chopped
· 2 cloves gärlic, minced
· 1 (15 ounce) cän tomäto säuce
· ½ cup heävy creäm
· ¼ cup gräted pärmesän cheese
· 1 teäspoon McCormick Itäliän Seäsoning Herb Grinder, plus more for gärnish or 1 teäspoon itäliän seäsoning
· sält änd pepper to täste
· ½ cup shredded pärmesän cheese
INSTRUCTIONS
1. In ä lärge skillet ädd 1 Täblespoon olive oil änd sält änd pepper the chicken. Cook the chicken on medium high heät for 3-5 minutes on eäch side or until brown on eäch side änd cooked until no longer pink in center. Remove chicken änd set äside on ä pläte.
2. Ädd 1 Täblespoon olive oil to the skillet änd ädd the onion änd gärlic. Säuté for ä couple of minutes until tender. Ädd the tomäto säuce, heävy creäm, pärmesän cheese, änd itäliän seäsoning. Sält änd pepper to täste.
3. Bring to ä simmer änd ädd the chicken bäck to the skillet. Top with shredded pärmesän cheese. Serve over pästä of desired
0 Response to "CREAMY TOMATO ITALIAN PARMESAN CHICKEN"
Post a Comment